Investments

Varmalämmitys – Fellesforetak med en ledende
leverandør av fjernvarmesystemer

 

Varmalämmitys Oy er et fellesforetak etablert av Infranode og KPA Unicon

Varmalämmitys Oy er et fellesforetak som er etablert av Infranode og KPA Unicon, en markedsledende leverandør av nøkkelferdige varmeutstyrs- og energiløsninger i Finland. Sammen leverer vi varmeverk og kombinerte kraftvarmeverk til energiselskaper og industribedrifter i Finland i henhold til tilgjengelighetsbaserte kontrakter på 10 til 25 år.

Infranode og KPA Unicon har sammen ansvaret for egenkapitalfinansieringen for investeringen. KPA Unicon har ansvaret for å designe, bygge, drive og vedlikeholde anleggene i kontraktsperioden.

SDG

Varmalämmitys Oy´s samfunnsbidrag, dvs. hvordan deres produkter og/eller tjenester bidrar til å løse de utfordringene som er uttrykt som de bærekraftige utviklingsmålene. Dette er illustrert med de relevante ikonene nedenfor.

E-WEB-Goal-07-1030x1030
E-WEB-Goal-09-1030x1030

Investeringsdato: Mars 2018


Land: Finland


Sektor: Fjernvarme


 

 

 

Providing sustainable heating
in the Oslo region

Akershus Energi Varme is a district heating and cooling company with concessions spread through Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmokorset, Sørumsand and Årnes in Norway. Akershus Energi Varme’s ambition is to provide its customers with heating and cooling produced in an environmentally responsible way.

Akershus Energi Varme is co-owned with Akershus Energi, which is in turn 100% owned by the Viken County.

Read more about Akershus Energi Varme

E-WEB-Goal-12-1030x1030
E-WEB-Goal-13-1030x1030 (1)
E-WEB-Goal-17-1030x1030

Investment date: July 2017


Country: Norway


Sector: District heating