Vårt team

Johan Medin

Investment Director
johan.medin@infranode.se
+46 73 867 30 76

Johan ble ansatt i Infranode i 2017 og er Investment Director. Han har over fem års erfaring med transaksjoner knyttet til fusjoner og oppkjøp (M&A). Hos Infranode arbeider Johan hovedsakelig med avtaler relatert til sosial infrastruktur. Blant annet var han med på å håndtere oppkjøpet av Omsorgsbolig.

Han var også en del av avtaleteamet som jobbet med oppkjøpet av Oslofjord Varme. I tillegg til transaksjonsrelatert arbeid er han også involvert i avtaleoppretting innen sosial infrastruktur.Før han begynte i Infranode, jobbet han i tre år med investeringsbankvirksomhet hos Nordea i Stockholm. Her var han involvert i flere M&A-transaksjoner og børsintroduksjoner i ulike bransjer.

Johan har en M.Sc.-grad fra Handelshögskolan ved Göteborgs universitet. I studietiden jobbet han deltid for det sjette svenske AP-fondet. I tillegg har han arbeidet med investeringsbankvirksomhet som praktikant hos Barclays i London og Carnegie i Stockholm. Han har dessuten tatt et utvekslingssemester ved Universitá Bocconi i Milano i Italia. Han har svensk morsmål og snakker flytende engelsk.