Vårt team

Ulrika Hasselgren

Senior Advisor

Ulrika Hasselgren er seniorrådgiver i Infranode og medlem av Infranodes ESG-komité. Som medlem av Infranodes ESG-komite er Ulrika med på å støtte ansvarlig og effektiv bruk av bærekraftige metoder og prosesser i de ulike delene av virksomheten.

Ulrika har flere tiår med erfaring og kunnskap om ansvarlige investeringer, og ESG-management. I 1999 grunnla hun Ethix, i tillegg til å utvikle en analysemodell og strategi for ansvarlige investeringer sammen med AP7 som senere ble brukt som markedsstandard. I 2015 ble Ethix solgt til den amerikanske corporate governance-giganten ISS.

Ulrika ble med i ledergruppen og jobbet globalt frem til hun i 2018 ble rekruttert som global leder for bærekraftige investeringer i Danske Bank i København. I dag er Ulrika leder for bærekraft og styremedlem i Coeli Group.

Som en erfaren bærekraftsekspert bidrar Ulrika til å fortsette utviklingen av bærekraftsspørsmålene som er essensielle for Infranode, og støtter ambisjonen om å være den foretrukne, langsiktige og ansvarlige eieren av bærekraftig infrastruktur.