Vårt team

Carl-Emil Lindholm

Partner and Head of Investment Management
carl-emil.lindholm@infranode.se
+46 70 566 57 36

Carl-Emil er partner med ansvar for Infranodes investeringsteam og har lang erfaring med infrastrukturinvesteringer. Siden han ble ansatt i Infranode, har han vært involvert i flere transaksjoner på infrastrukturfeltet, både i Norden og i Storbritannia.

Han var prosjektleder for investeringen i Akershus Energi Varme AS, Oslofjord Varme AS, Omsorgsbolig AS og den første samt etterfølgende investeringen i Eneo Navitas.Sammen med Christian Doglia håndterte han en transaksjon til en verdi av GBP 240 millioner for den Vattenfall-eide havvindparken Ormonde på vegne av AMF, i tillegg til å være AMFs rådgiver i reguleringsspørsmål og kommersielle spørsmål knyttet til den GBP 300 millioner store investeringen i Green Investment Banks havvindfond.

Carl-Emil er medlem av styret i Akershus Energi Varme AS, Omsorgsbolig Holding AS, Eneo Navitas AB og Infranode Energi AB (Infranodes holdingselskap for Skånska Energi).
Carl-Emils transaksjonsarbeid har hovedsakelig fokusert på Sverige.

Før han ble ansatt i Infranode, jobbet han i avdelingen for fusjoner og oppkjøp (M&A) i det statseide svenske energiselskapet Vattenfall. Han begynte i Vattenfall som nyutdannet og jobbet i divisjonen for resursoptimalisering og trading i Stockholm samt i produksjonsdivisjonen i Berlin, før han ble overført til M&A-avdelingen i Stockholm. Hos Vattenfall jobbet han med både oppkjøp og desinvestering innen distribusjon, varme, vannkraft, landbasert vindkraft og havbasert vindkraft.

Carl-Emil har sin utdanning fra Stockholm School of Economics. Han har en M.Sc.-grad i finans og en B.Sc.-grad i finans, regnskap og finansforvaltning, inkludert ett semesters utveksling ved Macquarie University i Sydney i Australia. Han har svensk morsmål, snakker flytende engelsk og har grunnleggende kunnskaper i tysk.