Vårt team

Evelina Radgren

Head of Investor Relations
evelina.radgren@infranode.se
+46 72 236 08 01

Evelina er ansvarlig for Investor Relations og fundraising hos Infranode. Hun har erfaring fra finansbransjen, både som Investment Associate hos Infranode, men også som Senior Associate i Transaction Advisory Team til Grant Thornton.

Evelina begynte i Infranode som Investment Associate i 2019. I tillegg til Evelinas investor relations-engasjement, jobber Evelina med ESG-relaterte forhold i Infranode.

Evelina har en M.Sc. i regnskap, verdsettelse og økonomistyring fra Handelshøyskolen i Stockholm, hvor hun også fullførte bachelorstudiene. Som en del av et utvekslingsprogram fullførte hun et semester ved University of Texas i Austin, McCombs School of Business. I løpet av studiene startet Evelina karrieren med praksisplasser i Investor og Carnegie Investment Bank i Stockholm. Hos Investor jobbet Evelina med Investors portefølje av unoterte investeringer innen Patricia Industries. På Carnegie jobbet Evelina med både private og offentlige selskaper. Hun har svensk som morsmål og snakker flytende engelsk.