Vårt team

Martin Ekström

Partner and Head of Asset Management
martin.ekstrom@infranode.se
+46 73 079 34 14

Martin har over 20 års internasjonal erfaring fra bransjen. Han har vært Head of Asset Management i Infranode siden høsten 2020.

Før Martin begynte i Infranode, var han Operations Director i Nordic Capital. Der samarbeidet han med ledelsen i porteføljeselskapene om å bidra til verdiskaping og redusere risiko i hele porteføljen. I tillegg har Martin hatt lederstillinger i to av Nordic Capitals porteføljeselskaper: Han har vært direktør for strategi og forretningsutvikling hos den globale metallprodusenten Luvata, og deretter driftsdirektør i det skandinaviske moteselskapet Gina Tricot.

Martin begynte karrieren i USA, hos selskapet Applied Value, som driver med strategirådgivning. Der jobbet han i 10 år og ble til slutt leder for New York-kontoret med ansvar for store oppdrag i bil- og hvitevareindustrien.

Martin har en doktorgrad i Engineering fra Stanford University, der han forsket på teknologiledelse i prosjektbaserte bransjer.

Han er også utdannet sivilingeniør i industriell teknikk og ledelse fra Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Under utdanningen var han i en periode stipendiat ved École Polytechnique i Paris.

Han har svensk morsmål, snakker flytende engelsk og har gode kunnskaper i fransk.