Vårt team

Max Engardt

Senior Manager, Asset Management
max.engardt@infranode.se
+46 72 206 99 07

Max er Senior Manager i Infranode med lang erfaring som strategikonsulent og fra telekombransjen. Max ble ansatt i Infranode våren 2021.

Før Max begynte hos Infranode arbeidet han i Telia Company, først som lederassistent der han støttet og samarbeidet tett med konsernledelsen og styret, og rapporterte til konsernlederen og adm.dir. Deretter fikk Max ansvaret for fibervirksomheten mot bygg- og boligeiere i Sverige.

Max startet sin karriere innen bedriftsrådgivning i Accenture Strategy, der han arbeidet med et bredt spekter av bransjer, inkludert helsevesen, telekom og byggeindustri. Hans funksjonelle fokus var digitaliserings- og teknologistrategi.

Max er utdannet sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm med spesialisering innen diskret matematikk og teoretisk datavitenskap.

I løpet av studiene tilbrakte Max et utvekslingssemester ved Hong Kong University of Science and Technology. Dessuten hadde han flere undervisnings- og praktikantstillinger, f.eks. for Atlas Copco i Hyderabad, India. Han har svensk som morsmål og snakker flytende engelsk.